Hej!
Ja nu äntligen uppdaterar jag efter många om och men och lite tjat =D

Orkar inte beskriva allt som hänt de senaste veckorna mer än att de vart mycket plugg och jobb. Klarade 1 av 3 tentor som jag skrev och fick en 5a på den jag klara vilket gjorde mig mycket stolt och nöjd :)

David har vart inne och tagit blodprov för rabies och vi hoppas på svar vilken dag som helst. Han har även idag vart inne och fått sin 1års vaccination :) Det märks också tydligt att David tycker det är väldigt jobbigt med värmen som är nu men jag hoppas det ska bli bättre med tiden. David är även utställt en gång till inofficiellt denna gången utan HP pga av att han var blyg och reserverad men annars var det jätte bra kritik och det reserverade går ju att jobba bort men utseendet de har har de ju för alltid =D Så jag är nöjd.

Leo har fått tävla rallylydnad helt spontant. Tror han fick 83 poäng eller om det var 86 nöjd är jag i alla fall :) Annars har vi tränat på och jag har bestämt mig för att träna in foten på nytt med nytt komando då det helt enkel inte funkar längre. Så nu är jag på ruta 1 där med Leo. Jag hoppas mitt tålamod ska räcka :)

Ikväll ska jag jobba och efter jobbet hämtar mamma och pappa mig för vi ska spendera helgen ute hos dem vilket känns skönt. Johan är borta i helgen på Rallycrossen i Höljes så jag hoppas på fint väder i helgen bäde för mig och hans del.

Bjuder på lite tränings filmer på båda hundarna från i måndasgs :)






Avslutar också med med några väldigt fina bilder på världens underbaraste små prinsar!






Nya tricket "luft"