Hej!
Idag har de vart fullt upp. Först promenad i morgonsolen med hundarna i en timme. Därefter skolan  och fixa med mina geler. Sen hem och träna tillsammans med Malin och Java i den underbara solen. Vi tog massa bilder som nu finns på Malins hemsida gå in på galleri så hittar ni dem. Träningen gick för övrigt bra och både Leoo ch David gjorde de lilla jag tränade bra.
Lite fot och sen annars bara lite blandat. Kändes skönt att inte ha massa krav på träningspasset. Efter träningen så åkte jag tillbaka till skolan hade möte med min handledare. Sen till konsum handla det vi glömt till maten och sen hem igen.
Väl hemma har jag diskat, lagat mat och umgåtts med Johan och min lillebror. Samt att jag hör och häpnad har klickat hundarna. 2 träningspass på en dag det går verkligen åt rätt håll känner jag nu. Har klickat det nya tricket från freestylehundars dagens trick och det går framåt på båda hundarna. Riktigt roligt att se och framför allt att David hoppa över massa steg i processen och börja förstå massa saker på bara någon minut. Alltid roligt när det är så.
Nu känns träningen lättare igen dock mestadels unomhus. Utomhus tappar jag lätt motivationen och vet inte vad jag ska träna. Det känns som så mycket krav och måsten när jag tränar utomhus och jag tappar den bra känslan. Sen påverkar det nog en hel del att det inte är roligt att de finna ingenstans att träna. Det är massa snö på alla ställen som inte är spolade isplaner vilket inte är så roligt. Jag hoppas våren är på väg nu så man snart kan träna mer igen.
Men nu är fokuset på de nya tricken och jag hoppas de ska fortsätta lika bra framåt.
 
Bjuder på några bilder från promenaden idag och ni måste gå in och kolla på Malins bilder massa fina finns det.