Hej!
 
Idag vart det träning tillsammans med Malin och Java. Båda hundarna gick riktigt bra och jag kände att vi kanske kommit ur den negativa treden på passen nu. Inte ett jätte långt pass men jag är nöjd i alla fall. Leo tränade en del freestylekombinationer som avbrott i lydnadsträningen den senaste tiden och självklart fjärren vilket faktiskt börjar låsna nu. Hoppas verkligen det är på riktigt denna gången.
David körde lite freestyle med inga krav alls och lite fotposition och stadga i ligg då jag går tillbaka till honom.
 
Skönt att det går åt rått håll med båda. Denna vecka har det tagit emot väldigt mycket att gå till skolan och som tur är det sista dagen för denna vecka imorgon. Då ska jag göra saker jag inte gjort innan och det känns lite spännande men gör nog inte imorgon. Efter skolan imorgon blir det träning med Jasmine och Malin vilket känns roligt får fundera på vad jag vill träna då men ska verkligen passa på att träna plats med David nu när vi är några stycken!
 
I helgen ska jag försöka lägga in kortare träningspass mellan alla påskmiddagar och långpromenader. Samt att jag MÅSTE ta tag i mitt skrivande på på rapporten jag ska lixom vara halvklar nu vilket känns oroväckande skulle behöva skrivit ett utkast till ineldningen i helgen får hoppas jag lyckas skriva lite i alla fall.
Jo en sak om dagens träningspass jag jobbade med zick med David utomhis det har vi inte gjort förut (alltså backande slalom) och det gick över förväntan han börjar bli mer och mer självständig vilket är roligt och förhoppningsvis kan han snart också detta trick :D