Hej!
För en vecka sen fyllde jag år. Hela 25 år blev jag och ja gammal antagligen :P I alla fall jag fick något som jag aldrig jag trodde jag skulle få i present. Jag har ganska länge nu velat ha en systemkamera och självklart önskade jag mig en sån. Men jag vet hur dyra de är tyvärr men till min stora glädje så fick jag en av mamma och pappa. Så nu kommer det väl förhoppningsvis komma massa och roliga bilder här om jag orkar uppdatera. Känner ingen motivation till att skriva om träningspassen jag och hundarna gör egentligen då de ofta är ganska lika varandra.
 
Är lite småsaker på gång tillsammans med vänner och just nu tränar vi saker som är roligt och som jag har motivation till. Så det blir mestadels nya trick för att jag ska ha mer att välja på när jag gör program :)
 
Här kommer några bilder jag tagit, de flesta blir ju inte så bra nu såhär i början men de komemr väl med tiden när jag hinner lära mig kameran och jag ska försöka hinna lära mig redigering också i gimp ;)
 
En anna stor sak att berätta är att nu är mitt examensarbete tryckt och klart och nu ska det bara betygsätts så är allt klart :D
 
Här kommer bilderna ;)