Dags att berätta något rolig. Idag gjorde jag första dagen på mitt nya JOBB! Jag fick för två veckor sedan veta att jag fick jobbet som kundrådgivare på telia här i Karlstad. Och idag gjorde jag min första dag och skrev på mitt anställningsavtal som börjar med 6månaders provanställning. Jobbet börjar med 5 veckors utbildning vilket känns tryggt och bra. Jag ser fram emot att få jobba där och detta innebäratt jag nu kommer kunna tävla lite mer med hundarna. Vi får se vad jag kommer fram till att jag vill lägga mitt fokus på under vintern och våren. Under vintern ser det dock ut att inte bli några tävlingar (kanske någon beroende påvad som dyer upp) men det ska bli en period av nyinlärning av freestyletrick träna in nöstaklass i rallylydanden och kanske utmana mig i nått moment från tävlingslydnaden.
 
Ska eftertävlingarna är slut göra upp en plan medmål med vinterns träning. Bestämma mig förvilka trick jag ska lära in på hundarna för att kunna utveckla deras program. Mycket inomhus träningkommer det bli för attlära in de nya tricken men ska försöka planera in även en hel del utomhuspass då vi jobbar med det som börjar bli klart. Kanske blir det också attinslipa momenten med Leo inför en start i lydnadsklass 2 men det återstår att se. Finns i alla fall en hel del tankar och planer och mycket kommer att kunna förverkligas eftersom jag nu ÄNTLIGEN har fått ett jobb.
 
På dagarna har jag turen att ha Evelina som hjälper mig med hundarna vilket känns underbart då jag fått en mycket positiv känsla under sommaren med hennes hjälp. Hundarna verkar gilla både Evelina och hennes Shandi.
 
Ska försöka visabilder också på mitt senaste projekt som jag svslutat under föra veckan :) Nu skajag duscha och sen gå och lägga mg för att orka gå upp 6 imorgon :)